Mi Ridell

Mi Ridell

A professional Keynote Speaker, Moderator and Entertainer!

Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter.

Det gör henne till en perfekt konferencier eller moderator för dig som vill ha ”extra allt”. Hon kan leda programmet med full kontroll under dagen, och vara underhållare på kvällen. Få vet att hon är utbildad sångerska och ofta bjuder hon på sång i samband med eventet som en extra bonus till kunden.

Exempel på inspirationsföreläsningar

 

Exempel på inspirationsföreläsningar

 • Service i världsklass
  • 60 % av det du kommunicerar till din kund är kroppsspråk, 30 % är hur din röst låter och ynka 10 % återstår till det talade ordet. Denna föreläsning ger dig större insikt och kunskap om hur du blir en bättre kommunikatör och säljare. Går även att få som workshop i grupp eller individuellt.

 • Listen to Mi
  • 43% är mer rädda för att tala inför andra än för att dö… Detta är en föreläsning i presentationsteknik, där Mi ger handfasta tips på hur du bäst lyckas med vad du nu ska tala om, vare sig det är en kvartalsrapport eller ett bröllopstal. Hon belyser bl.a kroppsspråket, rösten, andningen och konkreta, direkt användbara, tips på hur man gör när rampfebern kommer smygande.

 • 100% Körglädje
  • En underbart härlig teambuilding-föreläsning där alla, oavsett förkunskaper , sjunger i kör tillsammans. Mi styr er med varsam hand genom takter, toner, sånger och enklare stämmor. Ingen prestation – bara glädje!

 • Mindfulness
  • Som utbildad Mindfulness Practitioner kan Mi ge er en interaktiv föreläsning eller workshop ,informera och entusiasmera er inom Mindfulness, som kan översättas med medveten närvaro. Mi ger er handfasta verktyg och övningar för att få balans i tillvaron och minska stress. Det är ett förhållningssätt som handlar om här och nu. Livet är inget genrep- missa det inte- det pågår NU!

 • Mental Träning
  • Som utbildad mental tränare kan Mi ge er en interaktiv föreläsning eller workshop, informera och entusiasmera er inom Mental träning, något som idrottsmännen tillämpar och som är vetenskapligt bevisat att det fungerar. Mi lär er om hur mentala processer påverkar kroppen, kontroll över mentala processer genom alternativa medvetandetillstånd och möjligheten att utveckla prestationshöjande egenskaper genom träning och målbilder.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.