Mi Ridell

Mi Ridell

A professional Keynote Speaker, Moderator and Entertainer!

Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter.

Föreläsare, moderator och sångerska som behärskar ämnet, publiken och musiken!
Hon kan leda ert event, hålla en inspirationsföreläsning och förgylla med musikalisk underhållning. Perfekt för er som vill ha ”extra allt” eller antingen eller.

Mi föreläser inom ämnena kommunikation, kroppsspråk och presentations- teknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje. Mi Ridell är en ytterst mångsidig artist med drygt 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng. På grund av sin vana av direktsänd TV är hon alltid beredd på oförutsed- da händelser både bakom och på scenen och leder ert event med varsam och stadig hand.

Hennes improvisations- förmåga har kommit väl till pass vid många tillfällen! Deltagare vittnar om att hon får dem att känna sig lugna när de är med henne på scenen eftersom hennes gedigna erfarenhet gör att hon kan ta både publiken och de andra talarna på ett proffesionellt sätt.

Mi är i grunden utbildad operasångerska vid Nordiskt Musik Konservatorium och kan förutom att sjunga allt från opera till snapsvisor även spela piano, cello och gitarr, något som kan komma till nytta för er om det passar in på eventet.

Som föreläsare talar Mi om kommunikation och kroppsspråk i affärsrelationer. Hon är utbildad av den amerikanske FBI agenten Joe Navarro, som är världsledande inom ickeverbal kommunikation. I dessa högteknologiska tider där det pratas om AI, VR och AR är det viktigt att komma ihåg att vi är människor som möter och interagerar med människor. H2H- Human to Human; viktigast av allt.

Hon ger workshops och inspirationsföreläsningar om presentationsteknik, där hon bland annat belyser hur ni gör när rampfebern kommer smygande, hur ni intar en scen och gör intryck.

Ni kan även anlita henne som körledare, där hon lär alla medverkade oavsett förkunskaper att sjunga i kör utan några som helst prestationskrav; bara ren och skär glädje. Passar utmärkt som teambuilding!

Exempel på inspirationsföreläsningar

 • Service i världsklass
  • 60 % av det du kommunicerar till din kund är kroppsspråk, 30 % är hur din röst låter och ynka 10 % återstår till det talade ordet. Denna föreläsning ger dig större insikt och kunskap om hur du blir en bättre kommunikatör och säljare. Går även att få som workshop i grupp eller individuellt.

 • Listen to Mi
  • 43% är mer rädda för att tala inför andra än för att dö… Detta är en föreläsning i presentationsteknik, där Mi ger handfasta tips på hur du bäst lyckas med vad du nu ska tala om, vare sig det är en kvartalsrapport eller ett bröllopstal. Hon belyser bl.a kroppsspråket, rösten, andningen och konkreta, direkt användbara, tips på hur man gör när rampfebern kommer smygande.

 • Be a rockstar at work!
  • Du behöver inte ha den finaste titeln för att göra det bästa jobbet! Med denna inriktning har Mi inspirerat många företag och företagare. Att skapa arbetsglädje! Att få alla att förstå att just DOM är viktiga för helheten!

   ”People don´t trust a company, they trust people in i company. Your biggest brand ambassadors are your people” Pat C Doyle

   Idag mer än någonsin är alla på företaget synliga i och med sociala medier. Man kan inte säga ” jag jobbar bara här”. Dagens arbets-scen är väldigt belyst och en medarbetares uppträdande kan hjälpa eller stjälpa hela organisationen. Att få mer kännedom om vad man kommunicerar bortom ordet är väldigt viktigt.

 • ”Våga Vara Glad”
  • Genom alla år i offentligheten har Mi alltid fått frågan

   – Hur kan du vara så glad hela tiden?

   Redan tidigt förstod Mi att glädje är ett val vi gör och för att välja glädje krävs det mod. Denna föreläsning är en inspirationsinjektion om och med glädje och hur vi kan lyfta oss själva och andra. T.ex kroppsspråket kan hjälpa eller stjälpa när det kommer till vår sinnesstämning. Vi KAN fejka oss till äkta glädje. Som den spännande forskaren och fd. ballerinan Amy Cuddy säger:

   ”Fake it til you become it”

 • Att tala inför andra – lär dig presentationsteknik
  • 43% lär vara mer rädda att tala inför andra än för att dö!

   Varför är det så? Tja, en anledning kan ju vara att vi inte lärt oss retorik och hur man trollbinder en publik när vi gick i skolan.Det vi inte fått lära eller öva på är ju svårt att bli bra på.

   Dessutom spelar vår stenåldershjärna oss ett spratt när vi bryter oss loss från flocken och ska tala inför en publik. Vi kan börja stamma, rodna, darra och alla våra fight/flight – responser kickar igång.

   Mi kan ge er handfasta tips och konkreta råd hur ni ska göra för att bäst tala från scenen.

 • Sjung med Mi” – körglädje
  • Att sjunga i kör gör dig minskar stress, stärker immunförsvaret och gör dig GLAD. Enkla övningar, alla kan delta ( även dem som aldrig brukar ta en ton) . Ingen prestation – bara för att ha roligt och frigöra endorfiner , få rosor på kinderna och skapa gemenskap.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.