Mattias Ribbing

Mattias Ribbing

Mindflow är nyckeln till kunskap och inlärning!

Mattias Ribbing och mästarminnet

Har du svårt att komma ihåg saker? Var la du nycklarna? Vad sa personen du nyss träffat att hen hette? Vad skulle du handla? Vill du ha hjälp att komma ihåg saker bättre? Förändra ditt liv med kraftfull minnesträning. Minnet har inte en specifik plats i hjärnan utan är resultatet av hela hjärnans arbete. Vi kan träna upp vår förmåga till koncentration, visualisering, kreativitet och snabbtänkthet för att få ett mästarminne. Mattias presenterar en unik modell över hur vårt minne fungerar och ger dig övningar som inspirerar och hjälper dig att få ett eget mästarminne. Sin egen hjärna har han drillat att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i rad.

Möt mannen som tränat sig till det som många inte trodde var möjligt – ett riktigt mästarminne! Med väldokumenterade resultat i bagaget vill han förändra hela Sveriges syn på inlärning och kunskap. Var redo att blicka in i en helt ny värld av möjligheter, där minnet inte längre är ett problem, utan något du effektivt kan bemästra. Kom ihåg – kan han, så kan Du.

 

Se Mattias – Minnesmästarens mindshow

 • MindFlow
  • I föreläsningen MindFlow tar Mattias med åhörarna på en resa in i hjärnans fantastiska värld. Innehållet i denna föreläsning är så banbrytande att det kommer att förändra din syn på kunskap för alltid. På ett intressant och underhållande sätt visar Mattias att ett mästarminne är en förmåga som alla kan öva upp. Mattias tränade sig till att bli svensk mästare på bara tio månader med hjälp av en unik pedagogisk modell för ’extended mind and memory skills’. Här visar han precis hur det går till och åhörarna får även med sig flera praktiska verktyg hem att använda direkt i sin egen vardag. Dessutom bjuds det på en exklusiv demonstration av ett äkta superminne.

    

 • MindFlow Memo Workshop
  • Seminarium där vi arbetar med tillämpning av ’extended memory skills’ i de sammanhang de gör störst nytta i just Er situation.Skräddarsydda verktyg tillhandahålls för specifika situationer och en praktisk strategi utarbetas för hur deltagarna ska kunnautveckla superminne utifrån behov och personliga önskemål.

 • MindFlow Visual Focus Workshop
  • Seminarium där vi arbetar med ’extended mind skills’ förmöjliggörande av toppfokus och högpresterande när det verkligen gäller. Vi lär oss applicera tidigare memoreringskunskaper på hur man uppnår särskilt svåra mål. Deltagarna erbjuds personligt skräddarsydda verktyg och strategier för att uppnå optimal mentalfokus.

 • Din optimerade hjärna
  • För mental topp-prestation och välmående.  Det här är en grym föreläsning som ger dig många nya verktyg.
   Se gärna på en utförligare videopresentation här till höger

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.