Måns Möller

Lev livet - det här är din tid på jorden!

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

För den stora publiken är Måns Möller mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som ständig panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra.

Hans humor är snabb, bred och vass. Måns är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser.

Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

 

Måns är aktuell i höst på Stora Inspirationsdagen samt med produktioner som Parlamentet, Släng dig i Brunnen och programleder serien Superungar som går på SVT i höst där bland annat Renata Chlumska medverkar.

Måns föreläser om

 • Öka livet– Om humor, stress och konsten att njuta av livet i praktiken.
  • En upplevelsebaserad föreläsning om humor, stress och hälsa. Vad är myter och vad är fakta? Det här är infotainment när det är som bäst! Förlänger ett gott skratt livet och är humor verkligen bra för hälsan? I en unik och jordnära framställning senaste nytt inom stress-, humor- och hälsoforskningsfronten, en stor dos humor och praktiska råd för att öka välbefinnandet i livet.Den innehåller många goda skratt men framförallt väcker den frågor som: Vad har vi för mål? Vad krävs i förberedelser för att nå dit? Vad gör man när allt ”gått åt helvete” ?  Det här är ett inspirerande föreläsning om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.

 • Jävla Pajas
  • Hur tacklar man situationen att livet ställs upponer samtidigt som man försöker hålla karriären igång?

 • Att nå sina mål
  • I maj 2015 (efter ungefär två års förberedelser) gav sig Måns Möller ut på sitt livs största äventyr. Han skulle cykla kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA.

 • Hur får man ihop livet när allt runt omkring rasar?
  • Denna föreläsning kör Måns på Stora Inspirationsdagen

   En bejublad föreläsning om humor, stress och konsten att få ihop livet även när det blåser snålt. Hur skapar vi balans mellan arbete och privatliv i vår vardag. Hur kan vi minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet? Vad gör man när allt ”gått åt helvete”. Måns Möller är en av Sveriges mest framträdande komiker och en suverän föreläsare. Det här är en vansinnigt rolig föreläsning där du kommer skratta hejdlöst men du kommer även få massor med handfasta tips och råd om hur du kan få ihop din vardag även när det krisar.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.