Malou von Sivers

Malou von Sivers

"Att visa svaghet ger styrka och mod"

Journalist, moderator, programledare, författare och föreläsare

Malou von Sivers är en av Sveriges mest erfarna programledare och journalister. Hon är mycket omtyckt som teve-personlighet och har gjort sig känd som en kunnig, klok och en speciellt lyhörd intervjuare. Flera av hennes intervjuer har blivit internationellt uppmärksammade, som till exempel intervjun med Nelson Mandela, Ingmar Bergman, Astrid Lindgren, 50 Cent, Dalai Lama, Aung San Suu Kyi, och många fler.

Hon kan på ett unikt sätt omedelbart fånga sin publik genom sitt sätt att berätta och beröra. Dessutom har många deltagare vittnat om att de förändrat sitt sätt att tänka och agera efter att ha lyssnat på Malou von Sivers.

Malou har föreläst för både små grupper och stora församlingar på över tusen personer. Trots att det är en stor publik lyckas hon skapa ett personligt tonfall.

Den 10 juli var Malou von Sivers Sommarpratare i P1. Det var hennes djupt personliga berättelse om den svåra barndomen. Det handlade om försoning och att läka för att gå vidare och inte fastna i offerrollen. Programmet fick en enorm respons och ligger tvåa som det mest delade sommarprogrammet, enligt Dagens Media och Sveriges Radio.
De två första dagarna hörde drygt 200 000 personer av sig. Människor som kände igen sig, skrev att det blev hjälpta och att de upplevde hur skammen gav vika för första gången i deras liv.
Berättelserna och responsen fortsätter att strömma in och många har frågat Malou om föreläsning.
Malou kommer därför nu att föreläsa om konsten att försonas för att gå vidare och att inte låta barndomen upprepa sig på jobbet, i relationer eller i föräldrarrollen.
Att visa modet att vara sårbar är vägen till att leva helhjärtat.
Det finns också en rad intressanta frågeställningar som Malou tar upp: måste man alltid försonas? Kan man försonas med en förälder som är död? Är det alltid bra att visa sårbarhet eller ska man välja sona tillfällen?

Malou föreläser:

  • Mänskliga möten
  • Den stora utmaningen i det mångkulturella samhället
  • Förändringsprocesser
  • Mitt liv som kvinnlig gerillasoldat på jobbet
  • Att visa svaghet ger styrka och mod

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.