Lennart Bång

Lennart-Bang

Vad är spoken word? En person på scen, en mick och en intensiv berättartalang. Blixtrande underhållning i ett rasande tempo!

Sveriges bäste spoken word artist

Spoken word  är en form av enmansteater som kan talas, rimmas eller sjungas a cappella. Ibland framförs spoken word till musik, men då förutsätts endast talad eller rimmad monolog i otakt. Spoken Word kan beskrivas som en sorts poesi.

Berättelsernas form och innehåll är av stor betydelse. Artisterna försöker att fängsla publiken genom fyndiga ordvändningar och smarta idéer och perspektiv av olika slag. Samhällsreflektion, anekdoter, absurda berättelser och brandtal blandas i en ofta obruten monolog. Det är svårt att beskriva det måste upplevas!

Med en bakgrund som civilingenjör i mikrodatorsystem på KTH, träningsfreak, dykinstruktör, kolloledare och estradpoet har Lennart en bred erfarenhet att hämta ifrån till sina satiriska samhällsbetraktelser. Stekare, chefer, GI-mat, tv-program, löpsedlar, reklam, miljö, terapi – ingen och ingenting går säker från Lennarts vassa och fyndiga spoken word.

Boka Lennart om ni vill ha intelligent underhållning till firmafestens middag eller konferensens fikapaus. Boka Lennart om ni redan prövat magiker, musiker eller ståuppare. Boka Lennart om ni vill pröva någonting nytt och fräscht!

Förutom underhållning tar Lennart även seriösa talaruppdrag som tematalare, konferencier, moderator mm.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.