Frida Boisen

Frida Boisen

Så blir du nummer ett i den digitala framtiden

Frida Boisen är världsmästare i sociala medier, en av Sveriges mest populära föreläsare och blev nyligen utsedd till Sveriges bästa digitala ledare.

Som digital chef på l ”Bonnier Magazines & Brands” och krönikör på Expressen är hon idag en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter.

Frida Boisen föreläser om sociala medier, kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning, positivt ledarskap och framtid. Hon är digital chef på Bonnier Tidskrifter, har utsetts till en av Sveriges mäktigaste personer av tidningen Fokus och är en av landets mest lästa och delade opinionsbildare som kolumnist och krönikör i Expressen. Hon är också bästsäljande författare till nya boken ”Digital succé – så lyckas du med sociala medier” och tipsar varje vecka i tv om de senaste trenderna i sociala medier.

Under 2016 har hon prisats en rad gånger för sina avtryck som digital ledare. När konsultföretaget Hammer & Hanborg genomförde en undersökningen med fler än 3700 människor med kommunikativa roller i Sverige under 2016, blev Frida Boisen utsedd till Sveriges bästa digitala ledare, som tidningen Resumé kunde berätta om.

Frida har också under 2016 blivit utsedd till en av Sveriges digitala superprofiler, en av Sverige 150 superkommunikatörer och den femte mest populära kvinnliga föreläsaren i Sverige.

Frida Boisen har en lång publicistisk bakgrund i medievärlden, och är idag ansvarig utgivare för de flesta av Bonnier Tidskrifter titlar, med fler än 2 miljoner besökare per vecka. Tidigare har hon verkat som chefredaktör för kvällstidningen GT/Expressen, flertalet magasin som Bonnier tidskrifters magasin ToppHälsa, Allt om Resor och modemagasinet Plaza Kvinna. Idag sitter hon i ledningsgruppen för Bonnier Tidskrifter – och har ett unikt innovativt perspektiv om hur du slår igenom mediebruset och hur du bygger framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter.

Frida föreläser också utomlands och 2014 blev hon utsedd till världsmästare i sociala medier vid tidningsvärldens Oscarsgala, the INMA Awards i San Francisco, för kampanjen #votegbg.

Det är omöjligt att inte smittas av Fridas inspirerande entusiasm, kunnighet och positiva energi när hon på ett initierat sätt beskriver dagens och morgondagens möjligheter i en ny värld. Hur kan ni som organisation använda sociala och digitala medier och smarta strategier för att nå era mål när det gäller ledarskap, resultat, affärsutveckling och mer? Det finns ett enormt potential som bara väntar på att förlösas i ditt team.

Frida skräddarsyr varje föreläsning med nya, konkreta framgångsrika exempel som säkrar relevans, nytta och värde för varje unik publik.

Den digitala revolutionen är ett av Fridas specialområden och hur den explosiva utvecklingen inom sociala medier kommer att spela en avgörande roll för din affärsframgång idag och i framtiden. Mer än 5,7 miljoner svenskar är varje dag på Facebook. Frågan är hur DU möter dem, i deras smartphone alla de 14 gånger per dygn de i genomsnitt tittar in.

Allt för få företag i Sverige i dag har insett den enorma affärspotentialen inom sociala medier. Hur du gör för att ditt varumärke ska bli viralt, hur använder du sociala medier för att bygga ditt varumärke, er story och inte minst: er affär. Frida pekar med framgångsrika exempel på strategier som lyckats, blickar framåt och ger er inspiration till framgångsrecept som kan få er verksamhet att lyfta.

Fridas positiva, ögonöppnande och underhållande föreläsning kommer att ge dig massor av konkreta verktyg och inspiration till DIN digitala framtidsuccé. Hur du fångar din kunds intresse och hur du kan ta det nästa steget i din affärsutveckling.

Frida Boisen tar även uppdrag som moderator och samtalsledare. Hon har bott utomlands, studerat på amerikansk skola, och modererar och talar också gärna på engelska.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.