Eva Funck

Eva Funck

"Våra känslor från savannen"

Eva är en mycket erfaren och uppskattad programledare, moderator och konferencier.

Eva Funck förläser om hur våra känslor är rester från när vi levde på savannen. Om hur vi har samma 9 grundkänslor idag som vi hade för hundratusentals år sedan. Och om hur de känslorna är helt avgörande för vår överlevnad!

Våra känslor är väldigt effektiva – ibland lite för effektiva. Det är då de ställer till det för oss. Psykisk ohälsa i Sverige kostar 15 miljarder kronor varje år, i bara sjukskrivningar. När vi inte vet vad våra känslor har för uppgifter i våra liv, kan det leda till motvilja mot förändringar och dåligt fungerande samarbeten. Grundkänslornas uppgift är att varna och vägleda oss så att vi kan leva i gemenskap, utvecklas, ta utmaningar, klara förändringar och skapa bra samarbeten. Det som är så himla bra med den här föreläsningen är att den ändrar vårt sätt att tänka, så att vi kan använda oss av våra grundkänslor istället för att blint styras av dem.

Eva Funck har genom åren blivit en välkänd TV-profil för många. Hon har bland annat varit programledare i 10 år för ”Björnes magasin” och medverkat i otaliga faktaprogram så som ”Evas sommar och vinterplåster”, ”Evas superkoll” och ”Evas funkarprogram”. År 2010 vann hon även Kunskapspriset med en motivering som kan sammanfattas med att hon under en lång tid spridit både kunskap och entusiasm.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.