Ellinor Persson

Här är supermoderatorn
ni inte vill missa!

Med sin skärpa och sitt genuina engagemang, sin närvaro och generösa sätt får Ellinor med sig scendeltagarna och publiken i en samlad trupp. Ellinor blev utsedd till Årets talare 2013 och har även visat prov på sin allmänbildning och kunskap genom att vinna På spåret inte mindre än två gånger (2004 & 2013).

Ellinor har över tusen direktsändningar i radio och TV bakom sig. Hon började sin TV-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som Vi i femman, Sommarlov, Kosmopol och Zapp. Därefter har Ellinor lett flertalet stora nöjesprogram och sportsändningar. Hon är även lika etablerad bakom kameran, där hon arbetat som journalist på flertalet produktionsbolag.

  • MODERATORUPPDRAG
    • Ellinor är en riktig moderatorveteran som är van vid att sätta sig in i krävande uppdrag oavsett ämnesområde. Hon är passionerat nyfiken och på scenen är hon proffsig, påläst, avspänd och naturlig. Oavsett sammanhang, ämne på debatten eller vilket topic ett seminarium eller ett runda-bord-samtal än har, så lotsar Ellinor med säker hand.

      Ellinor är skicklig på att hitta rätt infallsvinklar och fångar snabbt upp viktiga frågor som engagerar deltagarna. Hon hittar gärna udda ingångar på intervjuer och har en enorm förmåga att få människor att slappna av och öppna sig.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.