Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin

Livet är som en kontorsstol-det handlar oftast om inställning

Det finns alltid andra alternativ och nya vägar att välja. Det gäller att fånga dem, tro på dem och våga pröva!

Elisabeth inspirerar oss att vara våra egna ledare och våga följa våra drömmar. Med tips och råd visar hon på hur vi kan lära oss bli bättre på att uppmuntra, att följa våra drivkrafter och att våga misslyckas. På ett medryckande sätt beskriver hon hur man på bästa sätt hanterar motgångar stora som små. När det känns som svårast och man är redo att ge upp så finns det hopp och metoder att kunna hitta tillbaka till sin motivation och energi. Andra ämnesområden som Elisabeth talar om är inspiration hälsa, familj, arbete och mental inställning.

Elisabeth arbetar gärna med stora konferenser, festarrangemang, jubileumsevenemang, företagsevent och seminarier. Ordning och reda i kombination med humor är hennes varumärke.

Elisabeth föreläser

 • 100% Inspiration
  • – om att uppmuntra sin inre drivkraft och få mer energi

   En inspirationsföreläsning om att finna nya möjligheter och få energi på livets krokiga vägar och spännande avfarter. Föreläsningen berör områden som inre drivkraft, energi, bemötande och inställning och bjuder på strategier och verktyg, som bidrar till att inspirera och motivera både dig själv och andra. En riktig ”feel good” föreläsning som bjuder på interaktivitet, unikt bildspel samt storytelling när den är som bäst!

    

 • ADHD-hinder eller möjligheter?
  • – om ADHD till vardags ur ett föräldraperspektiv, tonårsutmaningar och konsten att orka

   Följ med på den fascinerande resan om hur det är att leva med ett barn med ADHD. Med både allvar och humor speglas hinder och möjligheter och hur du kan klara av vardagen i hemmet och dialogen med skolan. Föreläsningen belyser även vilka styrkor och unika tillgångar som finns närmare än vi tror.

”Älta gärna det goda i livet!”

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.