Daniel Hallberg

Skådespelare, komiker, programledare och föreläsare

Daniel Hallberg började 2015 lägga upp sketcher på Instagram och fick snabbt ett växande antal följare. Snart var kontot omtalat med tiotusentals fans och det började dyka upp kända profiler i sketcherna, så som Alicia Vikander och Timbuktu.
2017 stod Daniel för ett omtalat gästuppträdande i ”Idol” när han sjöng en kärlekslåt till jurymedlemmen Nikki Amini. Samma år spelade han också en dryg pr-strateg i Ruben Östlunds prisbelönta film ”The Square”. I början av 2018 hörde Kristian Luuk av sig och ville ha med honom i sin scenföreställning ”Scenkväll med Luuk” på Scalateatern. Daniel Hallberg agerade både sidekick, husband och duons talkshow inför publik blev en stor framgång. Hösten 2018 åkte de även ut på en Sverigeturné.
2019 tog Daniel nya stora steg in i nöjesvärlden när han programledde den livesända Grammisgalan 2019 tillsammans med Rennie Mirro. Han gjorde bland annat ett medley där han härmade artister som Joakim Berg, Håkan Hellström och Timbuktu.
I höst har Daniel Hallberg och Kristian Luuk premiär för en ny talkshow i SVT där duon intervjuar både svenska och internationella stjärnor och dagsaktuella personer.

FÖRELÄSNING

  • Gör det du inte kan
    • En föreläsning om att vi kan mer än vi tror, faktiskt. Daniel blandar resonemang kring psykologi och mind set med personliga erfarenheter och komiska anekdoter. Med konkreta och kreativa verktyg blir du inspirerad att våga ta ett, eller kanske tre, steg utanför din comfort zone. Faktiskt.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.