Clas Malmström

Clas Malmstrom

Föreläsare, företagsläkare och psykiatriker

Om vikten av att anta utmaningar, engagera sig, att anstränga sig både fysiskt och psykiskt för att kunna nå en god livskvalitet och god hälsa.

Clas Malmström har uppmärksammats för sina föreläsningar som är både inspirerande och lärorika. Åhörarna åthutas inte av förmanande pekfingrar utan får uppmuntran, inspiration och konkreta exempel på vad man kan göra mer av för att må bättre och få till ett vardagsliv som fungerar bättre. Konsten att anta utmaningar och tåla press, åstadkomma något av verkligt värde och ha positiva upplevelser, allt detta förutsätter att man har en god ”livskompetens” och det är den Clas pratar om.

Clas är en karismatisk föreläsare och begåvad estradör som kan entusiasmera publiken oavsett om den består av chefer/ledare, forskare, läkare, hela företag eller stora grupper blandad allmänhet. Han kan ena dagen underhålla och inspirera ett fullt Folkets Hus och nästa dag utmana en ledningsgrupp eller utbilda en grupp läkarkollegor eller psykologer.

Clas föreläser

  • Ett bra liv är inte bekvämt
  • psykosocial arbetsmiljö
  • arbetsgglädje är inte bara att ha kul på jobbet
  • vad ska vi göra med alla dessa patienter som är varken sjuka eller friska
  • är du frisk eller bara osjuk- hur går det till att må bra egentligen?

”Min stolthet som föreläsare bygger på att jag är bra på att ge folk aha-upplevelser som leder till bestående beteendeförändringar och stora leenden djupt inombords. Ingen får gå oberörd från mina föreläsningar”, säger Clas.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.