Christina Doctare

Christina Doctare

Hur hanterar vi stress?

Christina Doctare ger många små enkla tips och verktyg för att man skall kunna förbättra sin situation och må bättre. Hon är en medryckande och engagerande föreläsare som ger många igenkännande anekdoter och aha-upplevelser.

Läkare, författare och samhällsdebattör, som har undervisat i integrativ medicin på Karolinska institutet. Sveriges representant för Europarådet i kommittén mot tortyr, expert i krigstribunalen.

Som läkare har hon arbetat med stressade människor i krig och fred och ser som sitt uppdrag att försöka hjälpa dem genom att skapa förutsättningar för återhämtning.

Christina var Sveriges första kvinnliga bataljonsläkare i FN-tjänst och hade flera administrativa chefsuppdrag inom Stockholms läns landsting under 80-talet. Hon arbetade i kriget på Balkan och var en av de första som rapporterade om de systematiska våldtäkterna i Bosnien. Vidare har hon arbetat i krigstribunalen och är sedan 1995 Sveriges representant i Europarådets kommitté mot tortyr. I dag samarbetar hon med olika framstående forskare kring hjärnstress.

 

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.