Atle Johansen

Atle Johansen

Inre styrka – livet är galet kul!


Hans föreläsningar är en fantastisk resa där han förmedlar konkreta nycklar för framgång och lycka i våra relationer på hemmaplan och på jobbet. Vikten av goda historier och att få skratta ingår i hans må bra filosofi.

Föreläsningarna och utbildningarna är baserade på en tvärvetenskaplig grund och är en dynamisk processinriktad metod för att skapa medvetenhet. Dessa är väl dokumenterade och har visat konkreta resultat och bestående effekter.

För att sammanfatta året som gått vill han inledningsvis passa på

2010 har gått i lyckans och skrattens tecken. Det har varit ett helt fantastiskt år! Han har haft privilegiet att få möta över 60 000 anställda inom olika yrken och som föräldracoach. Där hans genomsnittsutvärdering ligger på 4,8. HIGHFIVE!!

Att folk är så nöjda med det han förmedlar tyder på att det finns ett stort behov av beröm, bekräftelse och uppskattning. Att känna lust, glädje och stolthet i för vårat yrke och med varandra skapar en arbetsplats där glädjen styr. Samhörigheten på arbetsplatsen där vi ingår i ett tydligt sammanhang gör att vi upplever en vi-känsla. Var och en känner sig värderad, synliggjord och uppskattad för sin kunskap, sin arbetsinsats och sin person. Vi mår helt enkelt gött på jobbet! Det är hans ledstjärna när han åker ut och inspirerar och utbildar. Atle är en fantastisk entertainer och obotlig optimist som med sin kunskap, träffsäkerhet, humor och sprudlande energi skapar ett intryck som sätter avtryck.

Ur programmet:
» Om skratt, glädje och lust – på jobbet
» Om Beröm…nu!
» Om inre styrka – livet är galet kul!
» Om roliga timmen på jobbet – har vi det?

Atle Johansen visar hur skratt, glädje och lust hjälper oss att lyckas tillsammans.

 

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.