Annelie Pompe

Annelie Pompe

"Tänj gränserna"

Äventyrare, fridykare, bergsklättrare och inspiratör

 

Annelie Pompe är äventyrerskan som ständigt söker nya utmaningar och rekord att slå. Från Mount Everest topp till att slå världsrekord i djupdykning.

Annelie Pompe är göteborgstjejen som gick totalt till botten och helt till topps. Som fridykare satte hon världsrekordet med variabla vikter med ett dyk till 126 meter. Därefter gick hon till topps på Mount Everest. Hon har varit på både högt och lågt, och hon fortsätter att utmana gränser.

Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig. Det som gör Annelie Pompes föreläsningar angelägna är att de blottlägger något djupt: hur din inställning till livet påverkar hur du lever. Det största äventyret innebär inte att du måste korsa länder, kontinenter, glaciärer, bergstoppar och hav, det börjar i dig.

Under sina föreläsningar varvar hon berättelser från sina äventyr med paralleller i vardagslivet, filmklipp och fantastiska bilder.

Annelie Pompe jobbar även som personlig tränare, coach, yogainstruktör, fridykningsinstruktör, andningsintruktör, spinninginstruktör och fotograf. Hon specialanpassar varje föreläsning efter önskemål och kan även hålla workshops i lätt yoga, andningsträning, mental träning och meditation för att utforska och träna sinnets kapacitet.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.