Anna Bellman

Anna Bellman

Hon är expert på strategiska kommunikationsfrågor och arbetar mycket med bolag inom it-, bygg- och fastighetsbranschen

Skarp intervjuteknik, snabba kommentarer och en förmåga att samtidigt skapa en skön stämning gör Anna Bellman mycket uppskattad som moderator. Engagerat och träffsäkert lotsar hon mötet från scen, alltid med glimten i ögat.

Anna har bred och djup erfarenhet av marknads- och kommunikationsarbete både strategiskt och operativt. Hon började som programledare inom radio och tv och var sedan under flera år marknads- och kommunikationsdirektör på ett av världens största it- och managementkonsultföretag.

Anna är expert på strategiska kommunikationsfrågor och arbetar mycket med bolag inom it-, bygg- och fastighetsbranschen. Som moderator älskar Anna att från scenen leda, intervjua, fånga uppmärksamhet och skapa nyfikenhet. Alltid med syftet att budskapet ska nå fram och att mötet ska överträffa besökarnas förväntan.

”Anna är en mycket professionell och kunnig moderator. Det unika med Anna är hennes förmåga att lyfta talarna och göra dem bättre än de är, samtidigt som hon själv inte tar över showen.”

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.