Anders Andersson

Anders Andersson

Om du har skaffat vad du behöver och har pengar över så vet jag ett par bra ställen att lägga dem

Privatekonom & företagande

Anders är ekonomijournalist och inspirerar och ger råd kring sparande, ekonomi och entreprenörskap. I över 20 år har han anlitats som kommentator och föreläsare i ämnen som etik och lagar, skatter och företagsutveckling. Med sina stora kunskaper i dessa ämnen och sin pedagogiska förmåga blir han en flitigt anlitad föreläsare. Han ger konkreta råd på ett lättbegripligt och mycket inspirerande sätt. Han ger råd om hur vi ska placera våra pengar affärsmässigt såväl som privat. Han berättar för oss både om lågrisker och höga avkastningar.

Hur får man som anställd fart på sin ekonomi? Hur kan vi få ut mer av våra löner? Han var aktiv i Skandiaaffären,  den stora företagsskandalen för ett antal år sedan där han gick i spetsen för livspararna med en namnlista på inte mindre än 17000 namn. Om detta pratar han gärna och berättar öppenhjärtigt hur företagsledare kan undvika dylika skandaler. Ett mycket uppskattat anförande.

Föreläsningar

  • Så tar en anställd greppet om sin ekonomi
  • Skatteplanering för privatpersoner och småföretagare
  • Skräddarsytt
    • Me sitt stora kunnande inom området kan Anders kan skräddarsy en föreläsning inom privatekonomi och företagande efter era önskemål

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.