Alexander Bard

Alexander Bard

Alexander Bard is a Swedish philosopher, songwriter, record producer, TV personality and religious and political activist

Samtiden, framtiden och filosofi

Alexander Bard är musikproducent, artist och väldigt mycket mer. Han är provokativ debattör, bästsäljande författare, filosof och en mycket efterfrågad föreläsare. Med en rapp tunga och ett ännu snabbare huvud skakar han om vår världsbild med unika iakttagelser och brutal argumentation.

Alexander Bard underhåller och omvälver när han föreläser om globalisering, IT, informationssamhället makt och ekonomi. Han  har konsekvent toppbetyg från alla stora konferenser runt om i världen. Han briljerar med att  klottra sina anteckningar på stora whiteboards istället för att leverera bara ännu en förutsägbar PowerPoint-presentation.

Från debuten på Handelshögskolan 1996 har han utvecklats till en av Sveriges internationellt framgångsrikaste talare. Som föreläsare är Alexander Bard både provokativ och underhållande. Hans åsikter och uttalanden leder ofta till diskussioner bland åhörarna, vilket gör att hans föreläsningar blir något av en interaktiv upplevelse. Ingen går ifrån Alexanders föreläsning oberörd.

Det här är en föreläsning som både får er att stanna upp, skakas om och sätta fart framåt. På en och samma gång.
Ni kommer få många Aha-upplevelser och en hel del intressanta insikter. Det här är en föreläsning med lika delar överraskning, underhållning och banbrytande kunskap!- Mina damer och herrar – Alexander Bard!

Creativity is the weapon of the future

  • Författaren Bard
    • Tillsammans med Jan Söderqvist har Alexander Bard skrivit fyra böcker, bland annat ”Nätokraterna” och ”Synteism”, där han blandar sina paradgrenar: IT-samhället, samtiden, framtiden och filosofi. Tänk om individualismen är en religion och verkligheten är virtuell? Tänk om Gud är den knutpunkt där allas drömmar kan kopplas ihop i realtid – den knutpunkt som kallas Internet?

  • Musikern Bard
  • Visionären Bard

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.