Alex Schulman

Alex Schulman

Ska man nå framgång i dag måste man veta hur man bloggar

Alex Schulman blev känd för hela svenska folket genom sin blogg Att vara Alex Schulman.

Därmed hade Alex Schuman skapat Sveriges största blogg. Bloggen mottogs med olika entusiasm. Man delade snabbt upp sig i två läger – de som var för Alex och de som var emot. Hans ständiga ifrågasättande och starka cynismer retade gallfeber på många men många hejade på och älskade hans svidande elakheter. Kändisskapet var ett faktum. Alex blev en symbol för det nya sociala medierna om hur vi kan skapa virala effekter och nå ut med våra budskap på ett nytt sätt. Det är om detta han pratar varmt i sina föreläsningar bl a.

När han sen valdes ut till Sommarpratare i P1 smög sig en annan bild fram. Han beskrev kärleksfullt och ödmjukt hur han träffar sitt livs kärlek. En gripande och öppenhjärtlig skildring av åtrå och längtan. Mötet ledde till frieri och blev också en bok ”Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött”.

Men innan dess hade Alex debuterat med den självbiografiska romanen ”Skynda att älska” som blev en stor försäljningssuccé. Boken beskriver saknaden av hans döda pappa. Han låter oss ta del av ett tungt och svårt sorgearbete som mynnar ut i personlig utveckling och insiktsfullhet.

Alex Schulman är sedan 2007 anställd som nöjeskrönikör.  Utöver detta är han programledare för talkshowen ”Schulmans Show” som ses av inte mindre än 500 000 svenskar varje vecka.

Han driver också det största Twitterkontot i Sverige  och bloggen ”Alla får plus”.

Lyssna på en kompetent och fängslande föreläsare. Eller hyr honom som konferencier/moderator.

Föreläsningar

  • Bygg nätverk – det är vägen till lyckade affärer
  • Konsten att nå ut i de sociala medierna och hur du skapar virala effekter.
  • Året som förändrade mitt liv – om kärlek och sorg i livet

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.