Al Pitcher

Al-Pitcher

"Han kom. Han såg. Han segrade. Gör sitt bästa gig varje gång! Med en publikkontakt i världsklass har han erövrat Sverige på rekordtid."

Al Pitcher blev vald till Årets manliga komiker 2011

Al Pitcher blev vald till Årets manliga komiker 2011. Motivering: ”Han kom. Han såg. Han segrade. Gör sitt bästa gig varje gång! Med en publikkontakt i världsklass har han erövrat Sverige på rekordtid.”

Al Pitcher är en internationellt erkänd och prisad ståuppkomiker som uppträtt över hela världen. Han kommer ursprungligen från Nya Zeeland, men bor numera i Sverige. Al Pitcher är en mästare i improvisation och väver in publiken i sina föreställningar.

Al har fått en rad olika priser som komiker. Bland annat: årets komiker i Sverige, Leicester Comedy Festival, Best Show, Newcastle Comedy Festival, Directors pick och Time Out Sydney, Peoples Choice Award. Han har även haft stor succé runt om hela Sverige med sin turné ”The Fika Tour” och uppföljaren ”The Påtår Tour”

Han har även tagit fram ett koncept som han kallar för ”Pitcher Show”, där Al visar upp och talar om olika foton som han har tagit i Sverige. Det som särskiljer Al Pitcher är hans lysande interaktion med publiken och hans unika förmåga att improvisera fram fantastisk humor som får publiken att tjuta av skratt. En komiker som man måste uppleva live!

 

Några pressklipp om Al Pitcher

 • "Al Pitchers humor håller världsklass!"
  • Niclas Holmlund, VF

 • "Bäst: Al Pitcher om bisarra svenska traditioner - Al Pitchers träffsäkra och kärleksfulla drift med sina nya svenska landsmän är tveklöst roligast av allt. "
  • Malin Clausson, GP

 • "...Mest skoningslöst rolig är Al Pitcher, från Nya Zeeland, som med frenetisk kärlek skildrar svenskheten utifrån, ett alienperspektiv som stöper komik av det mest oväntade..."
  • Marcus Grahn Värmlands Folkblad

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.