Agneta Sjödin

Agneta Sjodin

Det handlar både den inre och yttre vandringen och att finna någon sorts balans i allt!

Agneta Sjödin är författare, sångerska och TV-profil.

Hon gjorde succé i TV4´s fångarna på fortet tillsammans med Gunde Svan. Numera ägnar hon mycket tid åt sitt skrivande men är även en mycket uppskattad konferencier och programledare.

 

Konferencier, moderator och programledare

 • Vändpunkterna
  • Hon gjorde succé i TV4´s fångarna på fortet tillsammans med Gunde Svan. Numera ägnar hon mycket tid åt sitt skrivande men är även en mycket uppskattad konferencier och programledare.

   Så här beskriver Agneta sina vändpunkter:

   1998 föddes Maja. Då förstod jag vad djup och villkorslös kärlek är. Hon är och kommer alltid att vara det viktigaste i mitt liv.

   2004 var lite av en vändpunkt. Eftersom allt fram till dess hade rullat på av bara farten hade jag inte tagit mig tid att stanna upp och reflektera över vad jag ville med mitt liv.

   Det året vandrade jag närmare åttio mil i norra Spanien, på pilgrimsleden som går till Santiago de Compostela. Efter det förändrades något inom mig och nya drömmar och behov väcktes till liv.

   Ett behov som tillfredsställdes i mitt skrivande. Sedan 2005 har det blivit fyra böcker.

   Idag varvar jag mitt skrivande med tv-jobb, en perfekt kombination. Efter att ha suttit ensam och skrivit under en period är det härligt att få komma ut och jobba tillsammans med andra människor.

   Det känns som om det är så mitt liv kommer att se ut en tid framöver.

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.