Avbeställningsregler

Stockholm 2020-03-17

INFORMATION ANGÅENDE COVID-19:

Vi flyttar fram datumen på Stora Inspirationsdagen som är i maj.

Trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet både för våra besökare och medarbetare. Vi har följt och följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar.

Med tanke på den senaste tidens rapporter när det gäller viruset COVID-19 så har vi nu beslutat oss för att flytta fram Stora Inspirationsdagen. Vi vill betona att arrangemanget inte kommer att ställas in, utan vi flyttar fram det. Alla deltagare kommer garanteras att få gå vid ett senare och säkrare tillfälle. Alla kunder får ett värdebevis och garanteras plats på de nya datumen. Vi arbetar för fullt med planeringen och kommer kontakta alla berörda kunder inom kort. Anmälan är bindande och inga krediteringar kommer ske. Ni som köpt avbeställningsskydd kan avboka i enlighet med de regler som står nedan under §2 Av- och ombokningskydd.

”Det här är givetvis inget lätt beslut att fatta. Vi  känner samtidigt att mycket av fokuset på dagen skulle ha flyttats från inspiration till Coronavirus och det är inte syftet. Meningen med denna dag är att få inspiration, ökad kunskap och en fantastisk upplevelse, intte att behöva vara orolig för att bli smittad.”

Väl mött!

Johan Hansson, VDAllmänna villkor för avbeställning av seminariumanmälan

§1 Anmälan är bindande och personbunden. Därför ber vi om deltagarlista vid bokning.
Får ni förhinder går det bra att kostnadsfritt överlåta biljett till kollega arbetandes på samma arbetsställe.
Detta skall dock meddelas skriftligen till nedanstående adress.

§2 Av- och ombokningskydd. Vid er bokning kan ni beställa vårt Av- och ombokningskydd .
Blir du, en kollega eller någon nära anhörig akut sjuk kan du avboka eventet och få pengarna tillbaka, om ni beställt detta skydd, fram till 4 veckor före eventdatumet. Det som krävs för att avboka seminariet är ett giltigt läkarintyg. Mottar vi din skriftliga avbokning tillsammans med era biljetter senare än 4 veckor före eventets startdatum får du ett värde­bevis på betalt belopp. Biljetter och avbokning måste dock vara oss tillhanda innan aktuellt eventdatum. Värdebeviset är giltigt två år från utfärdandet och kan användas vid bokning på något av Ekvilibrium Talarförmedling ABs andra event/seminariedagar. Priset för denna försäkring/skydd är 199 kr ex moms pp. Försäkringen beställer ni i samband med er bokning.

§3 Avbokning godkännes endast genom skriftligt besked. Denna skall ställas till:
Ekonomiavdelningen – Avbokning
Ekvilibrium Talarförmedling AB
Hotellvägen 7 / Seglarvillan
133 35 Saltsjöbaden

§4 Redan utskickade biljetter räknas som värdehandling och skall returneras till ovanstående adress. Då vi har emottagit biljetterna skickas en kreditfaktura.

§5 Ovan gäller ordinarie biljettpriser. Biljetter och kurser som inköpts till rabatterade priser går ej att avboka men däremot att överlåta.

Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Ekvilibrium förbehåller sig även rätten att vid force majeure flytta kursdatum/lokal.