Maryanne Magdalen

Maryanne Magdalena

The ultimate cabaret and variety experience, laced with humor, burlesque, glamourand attitude!

Fakiren Mariann Lundbreg är en av 20 kvinnor i världen som kan sluka svärd

På turnéer i USA och över hela Europa har hon dagligen fattat beslut på liv och död på scenen. Hon lär ut några av de mest effektiva tekniker och hemliga knep som används av fakirer, artister och idrottsmän för att orädda nå sina extrema mål. En spännande, interaktiv föreläsning som presenterar både akterna och verktygen bakom hennes otroliga kunskaper. I kombination med en oförglömlig workshop om hur man fattar rätt beslut under press, kommer över en fobi, och röjer bort rädslan som står i vägen för framgång. Om hur man gör det omöjliga möjligt, och förvandlar förslavande rädsla till ren underhållning!

Hon har arbetat fram en struktur baserat främst på NLP, KBT, Self Directed Behaviour och de tekniker hon själv, andra artister och idrottsmän använder för att prestera maximalt under press och överkomma sina nerver och rädslor.

Fakta kring rädslans fysiologi och vad jag och min kollega döpt till “Levels of controls” (Grader av kontroll).

Hon jobbar med handfasta, väl beprövade tekniker som arbetar med rädslans olika nivåer tills vi når målet, avslappnad och nyfiken.
Publiken får uppleva varje föreslagen teknik och ser resultat då vi använder mina extrema kunskaper och deras interaktiva reaktioner för att påvisa hur (och att) det faktiskt fungerar!

  • Föreläsning: Prestera maximalt under press
    • En spännande, interaktiv föreläsning som presenterar verktygen bakom Maryanns otroliga kunskaper. I kombination med en oförglömlig workshop om hur man fattar rätt beslut under press, kommer över en fobi, och röjer bort rädslan som står i vägen för framgång.

  • Sång och cabaret
  • Svärdslukning

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

    Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.