Hampus Nessvold

Ta det som en man!

Skådespelaren och artisten Hampus Nessvold har beskrivits som en multitalang och upplevs orädd med ett unikt sätt att blanda allvar med gränslös humor. Han har bland annat uppmärksammats för sin roll i humorserien 22 Kvadrat (P3) och för radioprogrammet Zia och Nessvold i P3.

2017 släppte han boken Ta det som en man (Bonnier Carlsen) samt debutalbumet Be a Man. Under hösten 2018 medverkade han i Mia Skäringers SVT-serie Kroppshets samt fanns med som gästartist under hennes arenaturné No More Fucks To Give.

I februari debuterade Hampus med sin första egna scenföreställning Ta det som en man, i regi av Mia Skäringer. Föreställningen spelades under våren för utsålda hus och hyllades av såväl publik som press. För att möta den stora efterfrågan förlängs turnén och spelar runt om i Sverige under hösten. Ta det som en man har nypremiär den 20 september 2020 i Jönköping.

FÖRELÄSNING

 • Ta det som en man
  • I föreläsningen Ta det som en man gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. En tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och självironi samt öppnar upp för samtal mellan unga och vuxna. Viktig för alla som är eller känner en man.

 • Kan också bokas som
  • – Konferencier
   – Programledare
   – Sångare
   – Skådespelare
   – Manusförfattare

bokning & mer info

Fyll i formuläret för bokning eller för att ta del av mer information.

  Jag ger mitt samtycke till att mina personuppgifter lagras och används för att kontakta mig.