Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Stockholm
 • Datum:
 • Lokal: Oscarsteatern
 • Tid: 09:00 - 16:15

Årets stora personaldag - om drivkraft, teamwork och arbetsglädje!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!


succen fortsatter

Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Stockholm 22 november samt 12 december. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

 

Föreläsare

Underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - SISSELA KYLEMer info

  Hon är en av våra mest folkkära skådespelare. Vi har i många år sett henne i Parlamentet. Nu senast är hon aktuell i SVT’s Änkestöten och den kritikerrosade serien Fröken Frimans Krig. Det prestigefyllda teaterpriset Guldmasken har hon vunnit makalösa fem gånger! Lätt sarkastisk men oemotståndlig kommer hon presentera våra föreläsare hela dagen. Hennes träffsäkra kommentarer slår knock-out på oss från första stund!

 • 09:10 - 09:55AMI HEMVIKENMer info

  Kul på jobbet – hur och varför? Forskning visar att du presterar bättre på jobbet om du är glad och känner engagemang. Då får du även med dig fler av dina kollegor och medarbetare på dina idéer. Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktsik handling, eftersom det aldrig är tanken som räknas. Hur skapar vi ett bra och aktivt medarbetarskap? Hur går vi från nöjdhet till framåtlutat engagemang? Ami är en av Sveriges mest bokade föreläsare och 2017 vann hon det prestigefyllda priset Årets Talare Kvinna. En inspirerande föreläsning för hela arbetsgruppen!

 • 09:55 - 10:15FIKAMer info

  Fikapaus.

 • 10:15 - 11:00ANDERS HANSENMer info

  Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan. Vi får konkreta tips på hur vi ska röra på oss för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering. Under den här spännande föreläsningen, som bygger på Anders bok Hjärnstark, lär du dig hur du ska göra för att lägga in din Mentala överväxel!

 • 11:00 - 11:45FREDRIK LINDSTRÖMMer info

  Detta är en föreläsning om den svenska mentaliteten, dess värderingar, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Hur uppfattar vi oss själva och hur uppfattas vi av andra? Om hämningar, dåligt självförtroende, kommunikation och uppfinningsrikedom. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare, omöjlig att placera i ett fack. Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 11:45 - 12:30LUNCHMer info

  Lättlunch med dricka.

 • 12:30 - 13:15ELAINE EKSVÄRDMer info

  En modern retorikföreläsning som lyfter retoriken till din vardag. Vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet och hur får du folk att gilla dig på tre minuter? Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Här förmedlas intressant fakta på ett mycket underhållande sätt!

 • 13:15 - 13:25UTLOTTNINGMer info

  Utlottning av fina priser till lyckliga vinnare!

 • 13:25 - 14:10JANNE ANDERSSONMer info

  Han har gjort braksuccé som förbundskapten för herrlandslaget i fotboll. Men vad är hans hemlighet? Janne delar med sig av sina tips på hur vi bygger riktigt bra team och sina fyra stöttepelare i sin ledarfilosofi. Tydlighet, delaktighet, prestigelöshet och utvärdering. Ett bra lag kännetecknas av att helheten blir så mycket större än delarna. Vi har inte alltid de bästa spelarna men vi kan vara väldigt bra på att förbereda oss, på att organisera oss och på att ha gemensam attityd. På de tre områdena kan vi vara bäst i världen. Då har vi alla möjligheter att konkurrera med de bästa lagen i världen, säger Janne Andersson. Här kommer en spännande känslomänniska med mycket tydligt ledarskap.

   

 • 14:10 - 14:35FIKAMer info

  Fikapaus.

 • 14:35 - 15:20PAOLO ROBERTO Mer info

  Anta utmaningarna och gör något bra av dem för nu är det din stund på jorden! Morgonen efter att han lagt handskarna på hyllan startade Paolo sitt första företag och är idag en mångsidig entreprenör. Han har insett att han inte var hopplös utan bara dålig på att gå i skolan. Det här är en inspirerande föreläsning som uppmanar till handling. Ska du få något gjort måste du göra det! Bli ditt bästa jag – låt inte rädslan förlama dig. Paolo Roberto har gått från att vara värsting till att bli svensk och nordisk mästare i taekwondo, är en av fem svenska män som har boxats om en VMtitel , är superentreprenör inom restaurangbranchen, har ett eget matvarumärke och är idag en av Sveriges mest sålda kokboksförfattare.

 • 15:20 - 16:05MARIKA CARLSSONMer info

  Marika Carlsson är en av de mest glittrande komikerna i dag. I denna humoristiska föreläsning slussar hon er igenom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter och skillnader inom allt från kultur, religion, kärlek och etnicitet. Varför bemöter vi olika personer på olika sätt? Hur får man en accepterande arbetsmiljö? Kan man sluta diskriminera andra? Hon har medverkat i ett flertal humorprogram på TV, sommarpratat i P1, turnerat med egna shower och nu senast aktuell som programledare för Melodifestivalen. Galen men oemotståndlig bjuder hon på sig själv!

 • 16:05 - 17:00AVSLUTNING OCH AFTER WORKMer info

  Efter föreläsningarna är de som vill välkomna att stanna på ett härligt mingel. Här summerar ni dagen tillsammans med kollegor och nya kontakter. Vi bjuder på bubbel (alt. alkoholfritt)

Extra information

 

 

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2019 års upplaga – Stora Inspirationsdagen.
Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

 

 

Inspirationsdagarna

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

Vi går varje år på inspirationsdagarna i Stockholm men i år var det extra bra. Verkligen matnyttigt att ni lagt så stor tyngdpunkt på kommunikation och bemötande – dan som helhet? 6 av 5!

Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!

Vilka föreläsare! Sån härlig mix av glädje och allvar:)) Det här var verkligen bästa personaldagen vi varit med om.

Underhållande och tänkvärt! Precis vad man behöver!

Alla föreläsare var grymma även om några stack ut lite mer! Vitaminer för själen!

Vilket inspirationsprogram ni satt ihop – dan var magisk. Vi kommer tillbaka i höst ☺

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Att komplettera med ett avbokningsskydd kan vara klokt annars är anmälan bindande. Blir du förhindrad att delta kan du dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega. För fullständig info vänligen se avbokningsregler. Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet.

Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: 3495 kr ex moms/biljett. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagsfika, utlottning av fina priser, DJ, AW, loungeband m.m.

 

Senaste åren har Stora Inspirationsdagen snabbt blivit utsålt och många har blivit utan biljetter. På mångas begäran kör vi därför två datum i Stockholm under hösten!

Programmen är snarlika med Janne Andersson detta datum och Mark Levengood den 22 november.
För mer info om 22 nov klicka här

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora Inspirationsdagen Stockholm. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.

Våra partners

 • Make up store Stora Inspirationsdagen