Stockholm
Plats
Oscarsteatern
Tid
09:00–16:00
Pris ex. moms
0 kr/st

Stora Inspirationsdagen Stockholm

Utsålt på rekordtid i Stockholm! 1700 biljetter såldes slut i Stockholm till Stora Inspirationsdagen förra hösten och så även nu i våras. Nu kommer vi tillbaka !

Vi räknar med att snabbt sälja slut även denna höst så det går bra att anmäla sig redan nu. Vilka föreläsare som kommer delta presenterar vi efter sommaren.

Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in:


Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Stockholm 25 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter. Boka idag så du inte blir utan!

Låt Sveriges främsta föreläsare, forskare, skådespelare och utbildare peppa er och stärka lagkänslan i arbetsgruppen. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Ingår i din upplevelse

  • Lätt lunch
  • För- och eftermiddagsfika
  • Utlottning
  • DJ
  • Happenings
  • …med mera!
Program 24/11 2016 Stockholm

Våra partners

Eat Natural Stora Inspirationsdagen Stora Inspirationsdagen Make up store Stora Inspirationsdagen

Vad andra deltagare säger om oss

"Så himla bra dag! Jag är så taggad nu, det här var verkligen en boost för oss i personalen."

Gabriel

"Vilken energikick vår arbetsgrupp fått – stort tack! Era föreläsningar har verkligen blivit snackisar på vårt kontor. Boka in oss igen."

Agneta

"Bästa personaldagen vi varit på – allt var bara outstanding. Föreläsarna, maten, logistiken – Wow! Vi kom för att vi visste att Nisse är strålande men var hittar ni alla dessa okända underbara föreläsare??? Stora inspirationsdagen ger verkligen skäl för namnet – Stort! "

Marie-Louise

"Tusen tack för en extremt peppande, otroligt rolig och glädjande dag! Vi kommer tillbaka nästa år. "

Petra

"“Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon. Nu har jag mycket positiva saker att diskutera med min grupp – tack!” "

Johan

Vanliga frågor

Jag hade beställt biljetter innan pandemin
Covidrestriktioner
Hur får jag mina biljetter?