Stora inspirationsdagen Norrköping

Stora Inspirationsdagen Stockholm

När börjar det?

0 Dagar

0 Timmar

0 Minuter

 • Ort: Norrköping
 • Datum:
 • Lokal: Louis de Geer
 • Tid: 09:00 - 16:00

Nu släpper vi programmet för hösten - Välkomna!

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktigt mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

Det här antagligen den  roligaste personaldag du kommer få uppleva men även den mest användbara!


succen fortsatterNu kommer vi  till Norrköping! Här är ett litet smakprov på hur det såg ut i Stockholm i ett knökfullt Konserthus. Det sjuder, bubblar – ja nästan kokar över av spänd förväntan hos de 1700 personerna i salongen på att föreläsarna ska komma in. Inte en stol var ledig – Vi räknar med samma rusning nu när vi kommer till Norrköping 17 nov. Observera att det är begränsat antal biljetter och kommer bli utsålt. Boka idag så du inte blir utan!

Talare och konferencier

Artister och underhållning

Program

 • 09:00 - 09:10VÄLKOMMEN - Carin da SilvaMer info

  Konferencier

  Med en sjusärdeles positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar med ett leende. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let ́s dance. Vi har sett henne som hallåa på TV4, programledare för Förkväll, Adam live och Kändishoppet på TV3. Hon har en podcast i Expressen, sitter i TV4:s helgpanel, har en blogg i Mama och är programledare i radio. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket energi och en hel del dans.

 • 09:10 - 10:00KAY POLLAK - Ändra dina tankar - ändra ditt livMer info

  I drygt 25 år har Kay föreläst om Att välja glädje och Växa genom möten. Mer än 500 000 svenskar har hört Kay Pollak föreläsa. Nu kommer en utveckling av dessa föreläsningar som belyser hur våra tankar påverkar våra liv och hur vi har möjlighet att styra våra tankar i rätt riktning. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta klimatet på arbetsplatsen och förbättra relationerna i arbetsgruppen såväl som där hemma. Det behövs ingen närmare presentation – han är en mästare!

 • 10:00 - 10:25KAFFEMer info
 • 10:25 - 11:15RENATA CHLUMSKA - Sätta mål och hantera förändringarMer info

  Magnetiska mål. Det handlar om att utmana sig själv och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål. Att göra dem magnetiska, men också att vara beredd på förändringar. Att förbereda sig för mötet med det oväntade. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina projekt och koppla ihop dem till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna till att kunna förverkliga sina idéer. Lyssna på en ovanlig kvinna med humor, stark personlighet, mod och mycket energi.

 • 11:25 - 12:05JÖRGEN OOM - Peakperformance och framgångsfaktorerMer info

  Rätt Mental Inställning – ett måste för framgång! Utrustad med humor och pedagogik i världsklass lyckas Jörgen – som ingen annan – engagera människor till ökad motivation och arbetsglädje. Han har stått på internationella scener och fått högsta betyg av ingen mindre än Bill Clinton. För att gruppen skall vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på det personliga ansvaret – If it ́s to be, it ́s up to me!

  Sören Gyll, företagsledare, om Jörgen: “Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag.”

 • 12:05 - 13:00LUNCHMer info
 • 13:00 - 13:50FREDRIK LINDSTRÖM - Den mänskliga faktornMer info

  En odyssé genom den svenska folksjälen på jakt efter kreativ kommunikation. Fredrik Lindström slog igenom som busringare i SR:s Hassan. Han är komiker, författare, regissör, programledare, föreläsare och doktorand i nordiska språk. Han är en gränsöverskridare, omöjlig att placera i ett fack. Detta är en föreläsning om den mänskliga faktorn och den svenska mentaliteten, fylld av igenkänning, vardagsbekännelser, överraskande jämförelser och analyser av det politiskt korrekta. Om hämningar, dåligt självförtroende, kreativ kommunikation och uppfinningsrikedom.

  Det här är edutainment när den är som bäst. En vansinnigt rolig föreläsning av Fredrik Lindström.

 • 13:50 - 14:00UTLOTTNINGMer info
 • 14:00 - 14:50BABBEN LARSSON - Smällar man får taMer info

  Babben är en artist med bredaste tänkbara kompetens och har i många år ansetts som Sveriges roligaste kvinna. Här föreläser hon om varför det ibland känns så dåligt fast vi har det så bra. Visst är vi moderna, uppdaterade och superflexibla, men vi släpar också på bagage som vi ärvt eller började packa redan under uppväxten. Dags att titta på drivkrafter, egenskaper och programmeringar som ställer till det för oss på ett omedvetet plan! Ur innehållet: Kan man bränna ut sig på vad som helst? Hur ser ett negativt tankehjul ut och hur kan jag vända det? Hur sållar man bort sånt som är oviktigt och tar energi? Föreläsningen innehåller mycket skratt, men också tillfällen att diskutera och reflektera. Ta den här chansen att lära känna dig själv och din omgivning lite bättre!

 • 14:50 - 15:15KAFFEMer info
 • 15:15 - 16:05KLAS HALLBERG - Arbeta mindre få mer gjortMer info

  inspirationsdags betygLär dig konsten att LEVA MER och jobba mindre genom att arbeta smartare. Alltför länge har vi levt med föreställningen att vi måste jobba MERA innan vi till sist kan njuta av en välförtjänt pension. Glöm det. Det finns ingen anledning att vänta. Kärnan i Klas föreläsning handlar om att prioritera uppgifterna och göra rätt val. Det är viktigare att göra rätt saker än att göra många saker. Prestera bättre, arbeta mindre och paradoxalt nog kommer du få mer gjort!

  Klas sprudlar av energi och är en mycket pedagogisk inspiratör. Det här kan vara det roligaste föredrag du kommer att få uppleva och det mest användbara!

 • 16:05 - 16:10AVSLUTNING - Carin da SilvaMer info

  Konferencier

  Med en sjusärdeles positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar med ett leende. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let ́s dance. Vi har sett henne som hallåa på TV4, programledare för Förkväll, Adam live och Kändishoppet på TV3. Hon har en podcast i Expressen, sitter i TV4:s helgpanel, har en blogg i Mama och är programledare i radio. Nu kommer hon förgylla vår dag med mycket energi och en hel del dans.

Extra information

moivation Stora Inspirationsdagen Vaxjo VT 16-3

Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium!

Varje år samlar vi Sveriges bästa föreläsare och tänkare till ett återkommande heldagsevent – välkommen till 2017 års upplaga – Stora Inspirationsdagen. Tanken är att deltagarna ska få med sig små frö av ideér och inspiration som kan gro på arbetsplatserna och fungera som ”snackisar” i fikarum och mellan de anställda. Allt för att skapa mer arbetglädje. En unik upplevelse fylld med spännande idéer och inspirerande möten. Tidigare deltagare har kallat dagen för “årets höjdpunkt för personalen”.

Varmt välkomna till en grym utbildningsshow!

Johan Hansson, VD

Inspirationsdagarna

På eftermiddagen har vi ett lotteri med jättefina priser! Under dagen serveras för- och eftermiddagskaffe med dopp, en lättare lunch och en del överraskningar.

Vi tror på kraften i idéer och tankar och vi vill gärna tro att våra inspirationsdagar inspirerar till ett bättre arbetsklimat på era jobb

Våra inspirationsdagar runt om i landet är otroligt omtyckta och blir ofta fullbokade väldigt snabbt. Vi har rosats med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut. Här är ett axplock från den feedback vi fått på nätet:

”Jag och kollegan hade en fantastisk dag på Oscarsteatern! Mycket skratt och skoj och allvar att ta med sig både privat och i arbetslivet! Det är synd att inte alla arbetsgivare skickar sin personal på såna här inspirationsdagar för det genererar så mycket positiv energi som alla i ens omgivning har nytta av. Stort TACK för alla kloka ord. Betygsskalan räcker inte till för en sån personlighet som Ann Westin. Jag hoppas att hon får fortsatt förtroende! Makalösa människa!!!”

”En helt fantastisk Dag med så mycket skratt och tankar!! Jag hoppas verkligen att få gå på Inspiration i november. Tusen tack för en alla tiders dag!”

”Supertrevligt & intressant!!! Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”Trevlig, intressant och rolig dag. Tack så mycket!”

”Jörgen Oom var helt fantastiskt bra! Klockren när han beskrev negativa människor, deras tankesätt osv. Många tänkvärda frön såddes, som jag kan förmedla till andra. Toppen!”

”Helt helt fantastisk dag som gav mer än vad man förväntat sig! Bra upplägg och mycket tänkvärda punkter tog man med sig hem. verkligen en jättebra dag som alla borde anmäla sig till!”

”Vitaminer för själen!  En mycket bra och inspirerande dag. Föreläsarna var utmärkta.”

”Tyckte på det stora hela att det va en fantastisk dag som alla borde få uppleva. Mycket lärorikt. Man kände sig verkligen upplyft när man gick därifrån, full av ny energi”

”Mycket trevlig och givande dag! Många skratt och mycket tänkvärt. Lunchen och övriga tilltugg var kanon.”

”Det var andra året jag varit med på Inspirationsdagen och jag är lika nöjd denna gång som förra. Fantastisk dag!”

”Det var en kanondag från början till slut. Mycket bra ordnat. Är jättenöjd med min dag hos er . Tack !”

”Tack för en mycket inspirerande dag!”

”Det var en jättebra dag med mycket allvar o vansinnigt många skratt. Jag fick en kick.”

”En stor bukett rosor!! Tack för en mycket underhållande föreställning med glädje och allvar i en skön mix:))”

”Det var en jättetrevlig dag med mycket inspiration som jag hoppas jag tar med mig ett tag. Tack för en härlig dag.”

”En mycket trevlig och inspirerande dag, känns inte rätt att betygsätta talarna så mot varandra. Tack än en gång!”

Skärmavbild 2015-08-03 kl. 19.23.27


Kan vi redovisa en inspirationsdag som utbildning? Självklart kan ni det.

Inspirationsdagen är en personalutbildning/konferens och den är fullt avdragsgill bade vad avser kostnad och moms. Kursen är naturligtvis icke skattepliktig för den anställde.

• Konto: Kurs eller konferens brukar konteras på 5810 Avgifter för kurser mm: Kurs och konferenskostnad exkl moms 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms: (enligt underlag på fakturan).

• Om kurs/konferens skett utan övernattning: Deltagare: Ska alltid anges.  Syfte: Ska alltid anges för att verifiera att kursen eller konferensen tjänar arbets- givarens verksamhet.

Inspirationsdagen syftar till att få dig och dina kolllegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller


Deltagarbekräftelse och fakturaunderlag skickas till er per post.Ni kan avboka er fram till fyra veckor innan kursdag  mot en avgift – därefter är anmälan bindande. För fullständiga avbokningsregler vänligen se avbokningsregler.  Ekvilibrium förbehåller sig rätten att vid oförutsedda händelser ändra i programmet. Copyright ©2015 Ekvilibrium talarförmedling AB. All rights reserved.

Boka biljetter

Pris: Pris 2.695 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.

gå 10 betala

 

Fyll i formuläret för att boka biljetter till Stora inspirationsdagen Norrköping. Efter bokning får du en bekräftelse till din angivna e-mailadress.


Klicka på bilden för att ladda hem det fullständiga programmet i PDF-format.